Sulík

Sulík europoslancům: Občané východní Evropy nemají zatím dostatečně vymyté mozky

Slovenský europoslanec Richard Sulík promluvil v Evropském parlamentu o současném problému v Evropské unii, kterým jsou tisíce žadatelů o azyl z blízkého východu a severní Afriky a nesmyslné postihy, které hrozí členským zemím EU, jenž odmítnou přijmout uprchlíky. Richard Sulík během svého vyjádření k výše zmíněnému problému uvedl, že Evropská komise vyhrává cenu za nejabsurdnější návrh v historii komise. Slovenský europoslanec se tak zastal zemí v Evropské unie, které nechtějí přijímat žadatele o azyl na základě uprchlických kvót a odmítají se podrobit ideologii multikulturalismu.

Europoslanec Richard Sulík komentoval návrh Evropské komise na pokutování zemí za nepřijetí migrantů v EU

Evropská komise již před několika dny navrhla, aby se země v Evropské unii trestaly pokutou 250 tisíc eur za každého nepřijatého žadatele o azyl, což je v případě Slovenska naprosto nepřijatelná částka. Pánové a dámy v Evropské komisi zřejmě zapomněli, že občané východní Evropy nemají ještě dostatečně vymyté mozky a myslí si, že multikulturalismus nefunguje, ale také si myslí, že islám nemá v Evropě co dělat, pověděl Sulík europoslancům.

Čtěte dále: Britský Independent obviňuje Slovensko ze střílení syrských uprchlíků

Dále slovenský politik vzkázal všem lidem nejen na Slovensku, ale v celé Evropě, že EU ignoruje tímto rozhodnutím jejich vůli. Na video z jednání Evropského parlamentu se můžete podívat ZDE.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: hs.sk)

Přejít nahoru