Daily Telegraph

Daily Telegraph podpořil vystoupení Británie z EU

Britský deník The Daily Telegraph podpořil vystoupení Velké Británie z Evropské unie v blížícím se referendu o vystoupení, když vyzval všechny svoje čtenáře ve svém vydání, aby hlasovali pro odchod země z tohoto bloku. Referendum o vystoupení Velké Británie z Evropské unie se bude odehrávat již v zítřejších hodinách a čeká se velmi těsný výsledek i přes fakt, že v posledních týdnech začínají nabírat na síle euroskeptici a podporovatelé takzvaného Brexitu. Tento fakt potvrzují výsledky veřejného mínění, které odhaduje až dvacetiprocentní náskok tábora, jenž bude volit 23. června pro vystoupení Británie z EU.

Britský deník The Daily Telegraph vyzval své čtenáře k podpoření hlasování o vystoupení Británie z EU

Deník, který denně vytiskne přibližně půl milionu vydání, se postavil za vystoupení Británie z EU, přičemž nabádá své čtenáře ke stejnému hlasování. Jak informovala zpravodajská agentura Reuters, britský deník se tak přidal k novinám The Sun a The Sunday Times, které také podporují vystoupení z EU.

Čtěte dále: Rána pro Brusel: Podporovatelé Brexitu mají už 20 procent náskok

Hlasujte za vystoupení, aby jste měli benefit ze světa, který vám nabízí příležitost, napsal ve svém úvodníku britský deník. Philip Hammond, šéf britské diplomacie, varuje, že půjde o nezvratné rozhodnutí voličů, přičemž předpověděl, že výsledek hlasování bude velmi těsný.

(KPa, ca.cz, kv.sk, Foto: elenaburn / Shutterstock.com)

Přejít nahoru