Holanďanka

Holanďanka nahlásila znásilnění, muslimská země ji však obvinila z cizoložství

Mladá Holanďanka, která se rozhodla odletět do Kataru na letní dovolenou, byla během pobytu v muslimské zemi znásilněna, přičemž vůbec netušila, co se bude odehrávat po ohlášení trestného zločinu. Konzervativní muslimská země totiž teprve 22-letou ženu obvinila z cizoložství. Žena byla tamějšími úřady zadržena, jelikož údajný násilník policii tvrdil, že nedošlo ke znásilnění, protože byl sexuální styk mezi nimi dobrovolný a žena se nebránila, uvádějí tamější zprávy. K případu se již vyjádřil právní zástupce mladé dívky z Holandska, který potvrdil, že byla žena zadržena tamějšími úřady, jelikož měla údajně sex mimo manželství.

Teprve 22-letá Holanďanka byla v Kataru znásilněna, přičemž ji tamější úřady obvinily z cizoložství

Jak dále uvedl právní zástupce Brian Lokollo, klientka během letní dovolené byla ubytována v hotelu, kde bylo dovoleno pít alkohol. Během noční zábavy, kde se rozhodla jít klientka tancovat a vrátila se ke svému stolu, tak následně zjistila, že byla zdrogována a necítila se dobře.

Čtěte dále: Muslimové mi málem zabili syna! Matka o problémech v Německu

Následně si žena nic nepamatuje, uvedl právní zástupce. Ráno se měla Holanďanka vzbudit na neznámém místě a zjistila, že byla v noci znásilněna. I přes tento fakt tvrdí násilník, že byl sexuální styk dobrovolný a žena bude souzena za cizoložství v konzervativní muslimské zemi.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru