Islámský učitel

Islámský učitel obtěžoval mladou dívku, ale nebude potrestán! Proč?

Islámský učitel měl opakovaně obtěžovat teprve 11- letou dívku, kterou měl ošahávat a sexuálně napadat. Čtyřicetiletý Suleman Maknojioa však do vězení zatím nepůjde. Učitel měl podle dosavadních informací doučovat mladou dívku Korán, přičemž se s ní během tohoto vyučování stihl několikrát tělesně sblížit a nevinnou dívku sexuálně obtěžovat. Média dokonce tvrdí, že muž nebyl usvědčen, jelikož jeho manžela neumí dobře mluvit anglicky. Jak uvedla mladá dívka, muž se snažil osahávat její hruď. Soud však muže prozatím nepotrestal, jelikož se soud dozvěděl o šesti rodinách, které jsou na muži závislé a sám Maknojioa trpí problémy s ledvinami.

Islámský učitel Suleman Maknojioa osahával mladou dívku, přesto soud jeho případ odložil o dva roky

Matka obtěžované dcery zjistila hrůzné činy, které prováděl Islámský učitel mladé dívce, když slyšela své syny ve věku 13 a 7 let, jak si povídají o událostech, které se odehrály ve škole. Není to však podle informací první právní přestupek, kterého se Maknojioa dopustil.

Čtěte dále: EU má další „skvělý“ plán, jak vydírat členské země k přijetí uprchlíků

Suleman Maknojioa byl v minulosti již potrestán, jelikož v mešitě blízko svého domova vyučoval přibližně 30 dětí. Islámský učitel, který byl však soudem ve Velké Británii obviněn z obtěžování bude dva roky pod dohledem, přičemž muži hrozí deset let ve vězení.

(KPa, ca.cz, daillymail.com, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru