Schäuble

Schäuble: Migrace zachrání Evropu před incestními vztahy a degenerací

Německý ministr financí Wolfgang Schäuble vzbudil značné emoce, když komentoval migraci žadatelů o azyl z blízkého východu do Evropské unie, kterou podle německého politika tato migrace zachrání Evropu před incestními vztahy a degenerací. Německý ministr dokonce vyzývá k ještě větší migraci uprchlíků z blízkého východu do Evropy, v opačném případě bude Evropa zdegenerovaná vztahy mezi příbuznými. Wolfgang Schäuble také během svého kontroverzního prohlášení varoval celou Evropu před uzavřením se před migranty. Uzavření je to, co by mohlo být naším koncem a mohlo by to vést k incestním vztahům mezi Evropany, hovoří člen strany CDU.

Německý politik a člen strany CDU Wolfgag Schäuble nabádá k migraci do Evropy, které hrozí incestní vztahy

Prohlášení německého politika zveřejnil německý týdeník Die Zeit. Podle vyjádření politika přispívají muslimští uprchlíci v Německu otevřeností a rozmanitostí. Podívejte se na třetí generaci Turků. To je enormní novátorský potenciál, dodal Schäuble během svého vyjádření o krizi v Evropě.

Čtěte dále: Drtivá většina nelegálních přistěhovalců přijela do Německa bez pasu

Hlavním důvodem, proč vznikla uprchlická krize v současném měřítku jsou neustálé bitvy na blízkém východě, hlad, zneužívání, krádeže a etnické čistky, které každým dnem ohrožují životy nevinných lidí na blízkém východě. Afrika bude naším problémem, pokud ji nebudeme řešit, dodal německý politik.

(KPa, ca.cz, hs.sk, Foto: hs.sk)

Přejít nahoru