Podvody slovenského prezidenta Kisky jsou do nebe volající! Čtěte fakta

Těžké je pochopit, co člověk může dělat v soukromých firmách a potom praktiky přenášet do vlády z pozice prezidenta republiky. Domnívám se, že jeho dny jsou také sečtené.

Harabin: Švecová kryje päť právoplatných rozsudkov najvyššieho súdu, ktoré konštatovali, že firmy prezidenta Kisku zbohatli cez úžernícke úroky na slovenských občanoch.

Harabin: “Pán Kiska atmosféru nekonečného cynizmu, bezohľadnosti a arogancie typickú pre jeho bývalé úžernícke firmy nebezpečným spôsobom preniesol do prezidentského úradu Slovenskej republiky,” píše sudca Najvyššieho súdu a pokračuje, “prezident vyhlásením 29. apríla 2015 informoval, že bude odvolávať všetkých sudcov nad 65 rokov, ako to predpokladá Ústava SR”

Uvidíme, či pán Kiska odvolá z funkcie sudcu pani Švecovú, ktorá už 19. júla 2016 dosiahla 65 rokov. Veď na jeho želanie “zvýšila” dôveryhodnosť justície z úbohých 38% už na rekordných 12% aj tým, že pod štátnym znakom v pojednávacej miestnosti Najvyššieho súdu Slovenskej republiky organizovala 12. februára 2016 súkromno­politický míting SMERu v predvolebnej kampani. Toto v budove najvyššieho súdu neurobil ani tandem Čarnogurský, Lipšic. Alebo v prípade pani Švecovej to pán Kiska výnimočne neurobí a neodvolá ju, lebo pani Švecová zatiaľ kryje päť právoplatných rozsudkov najvyššieho súdu, ktoré konštatovali, že firmy pána Kisku zbohatli cez úžernícke úroky na slovenských občanoch.

Pomáha jej v tom aj pani Bajánková, ktorá nezákonným spôsobom zabránila v Súdnej rade Dr. Strakovi preverovať úžernícke úroky firiem pána Kisku. Pán sudca Straka z Krajského súdu Prešov určite ochotne odpovie, čo je za tým, stačí ho osloviť.

Počkáme si, či pán Kiska odvolá z funkcie sudcu pani Ďurišovú (už 65 ročnú), ktorá mu v rozpore so sudcovskými povinnosťami robila poradcu. Sudca nesmie radiť výkonnej moci, ktorou je aj hlava štátu.

Za to mala byť v zmysle nálezu Ústavného súdu (o porušení povinnosti prezidenta, keď nevymenoval sudcov na Ústavný súd) disciplinárne stíhaná, ale pani Bajánková úmyselne a verejne zmeškala lehotu. Senát pod predsedníctvom Ďurišovej vydal i rozhodnutie (sp. zn. 10 Sžo 237/2015), ktoré je podľa nálezu Ústavného súdu (sp. zn. I. ÚS 106/2016) svojvoľné, majúce rysy jurisdikčnej ľubovôle narúšajúcej rámec právneho štátu. Aj tento nález dáva legitímnu platformu Bajánkovej a Švecovej, aby ju disciplinárne stíhali nie iba za svojvôľu, ale už dokonca za jurisdikčnú ľubovôľu narúšajúcu rámec právneho štátu. Pán Kiska, ale potrebuje Ďurišovú na správnom kolégiu Najvyššieho súdu, aby zvrátila doterajšiu judikatúru o úžerníckych úrokoch v piatich právoplatných rozsudkov Najvyššieho súdu, ktoré konštatovali, že firmy pána Kisku zbohatli cez úžernícke úroky na slovenských občanoch.

Slovenskí občania a nie mainstreamoví novinári by mali sledovať dôveryhodnosť slov pána Kisku. Leto v našich klimatických podmienkach končí 31. augusta 2016. Pán Kiska bude mať možnosť ukázať, či si stojí za slovom, alebo iba mediálne účelovo tlachá do vetra.

Pán Kiska so svojimi bývalými úžerníckymi firmami doteraz exekvuje najchudobnejších ľudí na Slovensku. Pán Kiska nemusí mediálno populisticky každý mesiac zverejňovať ako sa vzdáva platu. Stačí keď zariadi, aby jeho bývalé úžernícke firmy stiahli exekúcie na tých najchudobnejších. To ale neurobí, lebo tam ide bez najmenších pochybnosti o veľké peniaze v porovnaní s almužnou v podobe jeho mesačného platu. Taký krok od jeho charakteru nemožno očakávať.

Pán Kiska za peniaze chudobných Slovákov najnovšie cestuje na výlet do Čile a Argentíny. Na výlet preto, že Slovenská republika v týchto dvoch krajinách určite nemá také obchodné, ekonomické, bezpečnostné, diplomatické a existenčné záujmy ako napr. v Rusku, Číne, na Blízkom Východe, Ázii a v Afrike. V porovnaní s citovanými krajinami a oblasťami je efekt tejto cesty pre Slovensko nulový. Som zvedavý či Kiska zverejní náklady (podľa môjho skromného odhadu najmenej milión EUR) a zahranično­politický prínos latinskoamerickej misie pre Slovensko.

Pán Kiska je žiaľbohu synček komunistického papaláša, ktorý za bývalého režimu pravidelne prijímal všetky benefity (luxusné autá, domáce a zahraničné pobyty a rekreácie) vyplývajúce z postavenia jeho ocka, ktorý v rámci politickej servility aktívne vyhadzoval zo škôl tie učiteľky, ktoré chodili do kostola.

Poznám to detailne, lebo som Tatranec a v tom čase som pôsobil ako trestný sudca na Okresnom súde v Poprade. Teraz pán Kiska farizejsky pozýva Pápeža na Slovensko. Dá sa predpokladať, že na audienčnej recepcii bude prijímať Pápeža aj Kiskov otec, šikanózny prenasledovateľ všetkého kresťanského.

Kiska, predtým komunista teraz antikomunista, vyhovuje. Kiskovci vždy pri moci.

Pokiaľ nehovorím pravdu, pán Kiska by mal podať žalobu na ochranu osobnosti. Veď má pri sebe ako poradcu super právnika pána Mazáka, ktorý je podľa bývalého prezidenta Rudolfa Shustera (zrejme má na to konkrétne dôkazy) právnym architektom pyramídových podvodov, okrem iných i Horizontu a BMG INVEST.

Takmer na milión percent si dovolím tvrdiť, že ju nepodá.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru