Rakousko šokuje svět a přiznává: Staráme se o džihádisty a platí se jim azyl

Na parlamentní dotaz rakouské protiimigrační strany Svobodných FPÖ, přiznal rakouský ministr vnitra W. Sobotka barvu. Ano, v Rakousku máme džihádisty a jsou jim vypláceny azylové dávky, vyplývá z ministerského dopisu.

Konkrétně: 114 teroristických bojovníků ve Vídni požívá kurately rakouského ministerstva vnitra, včetně azylových dávek 837,76€ měsíčně plus volné jízdenky MHD, vstupy na kulturní akce apod. To prostě zůstává rozum stát.

Předseda FPÖ, Heinz- Christian Strache, která chovala neblahou předtuchu, že tomu za zády veřejnosti tak je, požaduje okamžitě odsun těchto džihádistů ze země. Z hlediska bezpečnosti ČR, při dnešních otevřených hranicích, je to minimálně na předvolání si rakouského velvyslance na kobereček do Černínského paláce.

A vzhledem k tomu, že se jedná o věc nebezpečnější než Temelín, lze předpokládat, že lidskoprávní a další aktivisté jsou už na hranicích. Nebo ne..? (http://www.oe24.at/oesterreich/politik/Fast-jeder-zweite-Jihadist-in-Oesterreich-ein-Fluechtling/258529768)

(KPa, skn.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru