Pracovníci uprchlické ubytovny v zoufalství a popisují, co imigranti provádějí

V tejto ubytovni, ktorá sa nachádza v Taliansku, presnejšie v meste Verona, migranti neustále protestujú za lepšie jedlo, a nielen to. Utečenci vo videu tvrdia, že im je v Taliansku naozaj zle.

Migranti z tejto ubytovne dokonca zavolali políciu, ktorej tvrdili, že dostavajú nekvalitné jedlo, či nemoderné bundy. Jeden z pracovníkov ubytovne však tvrdí, že klamú. Pracovník dokonca informuje, že migranti svoje oblečenie často predajú, a následne tvrdia že nič nedostali.

”Dnes sme im navarili ako prvé jedlo paradajkové špagety a ako druhý chod mali zemiaky s hovädzím. Nikto to nejedol, lebo protestovali, že oni to jest nebudú,” približuje pracovník.

Ďalší z pracovníkov tvrdí, že migranti neustále klamú, darované oblečenie vraj predávajú, a potom sa sťažujú.

”Oni stále klamú. Oni si myslia, že všetko na čo si zmyslia, musia mať. Keď sem prídu, tak im kúpime úplne všetko nové. Oni to predajú a povedia, že sme im nič nedali,” dodáva pracovník ubytovne.

Video sa rýchlo šíri po sociálnych sieťach. Na Facebooku sa objavilo len včera, no už má takmer 300 000 zhliadnutí. Je len otázne, dokedy bude toto video na Facebooku dostupné.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru