Trump

Dianne Feinsteinová: Donald Trump už brzy odstoupí!

To říká americká demokratická senátorka Dianne Feinsteinová. Tato vlivná žena v politickém životě ve Spojených státech naznačuje, že ví víc, než nyní říká.

„Donald Trump bude brzy muset odstoupit, ” tvrdí Dianne Feinsteinová,“ nezůstane dlouho v Bílém domě..

„Víme, že porušuje zákon každý den,“ řekla politička (83), „existují zde zjevné vztahy s Ruskem. Existuje tolik ilegálních věcí, které jsou protiústavní.”

Dianne Feinsteinová, která je členkou soudního výboru Senátu, pokračuje: „Mnoho lidí se zabývá přezkoumáním tohoto problému“

„Existuje několik možných střetů zájmů v obchodní říši Donalda Trumpa. Zejména jde o nedávné výlety do Dubaje syna Donalda Trumpa, Donalda Jr. a Erica, který zde otevřel golfovou školu. Domnívám se, že tyto vládní výdaje by neměly být povoleny. Nemůže poslat svého syna do jiné země uzavřít finanční dohodu pro svou společnost. Pracujeme na několika případech, které se zabývají střetem zájmů. ”

Dianne Feinsteinová je v 83 letech nejstarším člověkem, který sedí v Senátu. Je předsedkyní senátního výboru Senátu pro dohled nad zpravodajskými službami. Šetřila a předložila výslechové programy a způsoby mučení, které zřídila po útoku z 11.září Bushova administrativa a CIA.

Senátorka Dianne Feinsteinová není první, která mluví o odchodu Donalda Trumpa z Bílého domu. Filmař Michael Moore, který předpověděl zvolení Donald Trump, tak předpověděl i jeho odchod. Zatím Richard Nixon je jediným prezidentem v historii Spojených států, který odstoupil kvůli skandálu Watergate.

(KPa, pz.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru