Uprchlíci

Uhrík o útoku v Manchesteru: Toto je ta pravá tvář multikulturalismu

V noci z pondelka na utorok došlo k k výbuchu na popovom koncerte v Manchestri. Pri tomto teroristickom útoku zahynulo 22 ľudí – prevažne detí, desiatky ďalších bolo zranených.

K tomuto útoku sa vyjadril aj slovenský premiér Robert Fico, ten zdôraznil že hlavnou témou európskej spolupráce by nemala byť nezamestnanosť či sociálne otázky ale bezpečnosť, pretože ” je prvoradou povinnosťou Európy voči jej obyvateľom a ich deťom. V Manchestri sa, žiaľ, zasa raz desivo ukázalo, že teroristi v mene svojich šialených cieľov neušetria ani detské životy.”

K tomuto teroristickému útoku sa vyjadril aj podpredseda ĽS Naše Slovensko Milan Uhrík. Ten si vo svojom vyhlásení rozhodne servítky pred ústa nedával, pustil sa aj do slovenských médií, politikov či prezidenta Andreja Kisku.

V úvode vyhlásenie podotkol, že tento útok ”ukázal pravú tvár multikulturalizmu” a smrť nevinných ľudí je len smutným mementom ”politiky otvorených hraníc.”

Za teroristické útoky môžu ”vlastizradní politici,” ktorí do Európy púšťajú moslimských migrantov, tvrdí Uhrík.

”V duchu pravdy je našou povinnosťou poukázať na skutočných pôvodcov a hlavných vinníkov týchto teroristických útokov. Tými sú vlastizradní politici, ktorí pod maskou multikulturalizmu a „tolerancie“ púšťajú do Európy hordy moslimských imigrantov. Títo pokryteckí politici, schovaní za múrmi bezpečných vilových štvrtí, veľmi radi lobujú za otvorené hranice, pričom sa neustále oháňajú ľudskými právami imigrantov,” napísal Uhrík a následne zdôraznil že ľudské práva mŕtvych Európanov sú im ľahostajné.

Podpredseda ĽS Naše Slovensko sa pustil aj do ”zapredaných novínarov” ktorí sú ” chorobne posadnutí ideou multikultúrnej spoločnosti.” Uhrík zdôraznil, že v súčasnosti každý, kto nesúhlasí s ich rétorikou, je označený za extrémistu.

”Brániť sa záplave moslimských imigrantov však nie je prejav extrémizmu, ale prejav zdravého rozumu. Západná Európa sa stále viac topí v multikultúrnom bahne a ako vidíme, platí za to veľmi krutú daň. Západoeurópske národy postupne vymierajú a je len otázkou času, kedy ich populačne prevalcujú moslimovia a neeurópski prisťahovalci,” píše vo vyhlásení.

V závere svojho vyhlásenia spomenul Uhrík aj ”zapredaného Andreja Kisku,” taktiež vyzval, aby sme veci nazývali pravým menom. Za vinníkov označil nielen ”zapredaných politikov,” ale aj média či mimovládky.

”Nazývajme veci pravým menom! Ukazujme vinníkom a zradným politikom priamo do tváre! Nech si zapredaný Andrej Kiska, zapredaní politici, médiá a mimovládky rozprávajú čo chcú. Nech sa aj utopia vo svojich sladkých rečiach o „tolerancii“ a „pokroku“. My sa však oklamať nedáme a naše Slovensko si nikdy vziať nenecháme!”

(KPa, hs.sk, Foto: Shuttterstock)

Přejít nahoru