Americká moderátorka vyzvala k vojenském puči proti Trumpovi!

Americká televizní moderátorka Chelsea Handlerová vyzvala generály k vojenskému puči proti prezidentovi Spojených států Donaldu Trumpovi. Napsala to na svém účtu na Twitteru.

„Pro všechny generály, kteří obklopují našeho hlavního idiot (idiot-in-šéf), čím déle budete čekat, než ho odstraníte, tím negativnější bude vaše jméno v historii,“ napsala.

Trump čelí celou dobu útokům svých oponentů kvůli svému programu. Nicméně za hlavní záminku se bere obvinění za údajné “spiknutí” Trumpa a jeho spolupracovníků s Ruskem. Ŕada zástupců demokratické strany, která se nesmířila s porážkou v prezidentských voleb, požaduje, aby byl proti prezidentovi uplatněn impeachment. Nicméně výzva moderátorky je i v této situaci neobvyklá.

Není to ale první známá osoba vystupující v amerických televizích, která se drsně vyjádřila k republikánskému prezidentovi.

Nedávno se moderátorka novoročních vydání CNN, herečka a komička Kathy Griffinová na Twitteru omluvila za obrázky, na nichž pózovala s uťatou hlavou amerického prezidenta Donalda Trumpa.

(KPa, pz.cz, Foto: Shutterstock)

Přejít nahoru