Mezinárodní islámská organizace: “Evropa potřebuje miliony muslimských migrantů aby měla na důchody!”

Organizace pro islámskou spolupráci (OIC), mezinárodní těleso zahrnující 57 států – prohlásila, že Evropané potřebují muslimské imigranty, aby měli na své důchody.

Kromě popisu rostoucí migrace z muslimského světa jako “win-win”, tedy situace, která je výhodná pro obě strany, ředitelka informací a komunikace této organizace Maha Akeel říká, že Evropa je povinná “se omladit” tím, že otevře své dveře chudým z celého světa, protože kontinent je pojmenován po “syrské matce.”

Odpor vůči venkovní migraci je prý zcela mimo evropské zásady, říká Akeel, jejíž organizace je prý kolektivním hlasem celého muslimského světa.

“Imigrace do Evropy a v ní je starší než samotné jméno Evropa. V řecké mytologii, žena, podle které je kontinent pojmenován, Europa, byla původně Féničanka, ze staré civilizace, která se rozkládala v dnešní Sýrii a Libanonu. Kontinent pojmenovaný po syrské matce se může omladit tím, že přijme její následovníky (a další), kteří jsou hladoví po bezpečí, a prosperitě.”

Akeel také obviňuje pravicové strany, že lžou své vlastní populaci, když varují před masovou migraci z třetího světa. Podle Akeel všechny studie ukazují, že migrace přináší obrovský úspěch.

“Úspěch Evropy v druhé polovině 20.století byl možný díky imigrantům, a 21.století nebude jiné,” říká s tím, že masová migrace je jediný způsob, jak zachránit stárnoucí evropskou populaci.”

Stárnutí populace prý povede ke “kolosálnímu poklesu HDP.” Akeel také tvrdí, že “krajně pravicová ambice postavit Pevnost Evropu, která by vyhodila migranty pryč, prý zastaví růst, přinese stagnaci, nízkou produktivitu a nezaměstnanost.”pak si boty můžete klidně obout. Kromě toho, že alpa eliminuje nepříjemný zápach, způsobí, že i pevné kožené boty “povolí” a vy je obujete mnohem pohodlněji.

(JRu, svetkolemnas.info)

Přejít nahoru