Švédsko investuje miliony do výuky migrantů, jak mít sex „s blond ženy“

Cílem této webové stránky je naučit migranty „zdraví, sexualitu a rovnost pohlaví“. Na webových stránkách jsou informace o sexu ilustrovány mimo jiné několika obrázky cizích mužů se světlovlasými švédskými ženami.

Na kartě „Být v lásce“, ilustrované obrázkem mladé blonďaté ženy líbající tmavovlasého muže, lze mimo jiné přečíst, že „Být v lásce je obvykle krásný pocit. Někteří lidé byli zamilovaní mnohokrát, jiní nikdy. “

Nyní je pověřeno ministerstvo mládeže a občanských věcí (MUCF), aby ve spolupráci se sítí online přijímání mládeže (UMO) pokračovalo v úsilí o vzdělávání.

Ukážka_foto_Youmo.se

„Mise zahrnuje rozšiřování informací o Youmo, rozšiřování úsilí o zvyšování kvalifikace pro profesionály, kteří se setkávají s novými příchozími, a také poskytování dlouhodobého školení pro profesionály prostřednictvím rozvoje internetového vzdělávání,“ píše vláda.

Vývoj webových stránek bude zahrnovat především témata prostituce a obchodování s lidmi, násilí a útlaku související se ctí, včetně mrzačení genitálií, sexuálního násilí a sexuálního obtěžování.

(Voice, foto: Pixabay)

Přejít nahoru