Stavbař zavraždil své malé děti montážní pěnou!

Pak se pokusil snést ze světa i svou manželku. Dvě brutální vraždy otřásly nejen celým Německem. Muž identifikovaný jen jako Laurent F. byl dříve zatčen za pašování metamfetaminu. Podle výpovědí u soudu byl naštvaný na svou manželku, jejíž přisuzoval své finanční problémy, a rozhodl se jí pomstít. O případu informoval i britský Daily Mail.

Muž žil v Drážďanech od roku 1992, kde si založil stavební firmu. Ta se ale dostala do vážných finančních potíží a jeho manželka se od něj odstěhovala is jejich potomky. Jak uvedl Daily Mail s odvoláním na místní média, byl Laurent F. navíc v lednu minulého roku zadržen s kilogramem drog, které se do země pokoušel propašovat z Polska.

Údajně ze svých problémů obviňoval svou manželku Marieta F. (27) a chtěl se jí pomstít. Prokurátor Till von Borries uvedl, že tak dělal z důvodu, že ho jeho žena opustila, a tím urazila jeho sebeúctu. Bezcitná dvojnásobná vražda mu ale očividně ke smazání pocitu křivdy nestačila. Tělíčka dětí uložil do postele, aby vypadaly, že jen spí, a počkal na svou ženu. Tu se pokusil zabít ranou těžkým předmětem zezadu do hlavy.

Podle výpovědi soudního znalce chtěl způsobit své manželce co největší trauma.

Přejít nahoru