Merkelová

Německá novinářka: Tato kancléřka mě děsí více než strach z koronaviru

Koronavirová hysterie je již dokonalá pro omezení nebo zrušení občanských práv.

Koronavirus nutí lidi k dobrovolné karanténě, což je jen další forma zadržování.

Koronavirus nám umožňuje zvyknout si na zvýšenou policejní a vojenskou přítomnost na našich ulicích.

Koronavirus umožňuje, aby se lidé již nemohli nebo nechtěli shromažďovat! Omezení svobody shromažďování (např. Oslabení hnutí francouzských žlutých vest!)

Koronavirus pravděpodobně umožní, aby lidé byli očkováni proti své vůli. Ústavní „fyzická integrita lidského života“ je pak věcí minulosti.

Koronavirus v budoucnu pravděpodobně pod záštitou infekce umožní zbavit se hotovosti.

Koronavirus pravděpodobně umožní zavedení úplného dohledu za účelem udržení veřejného pořádku.

Koronavirus  je pravděpodobně perfektní alibi pro kolaps finančního systému. Skutečné důvody a skutečná příčina tedy zůstávají v pozadí.

Koronavirus umožňuje znárodnění společností a skupin.

Koronavirus vzbuzuje strach. Tento strach je nakažlivější než virus.

Koronavirus je mutací dobře známého viru chřipky. Ta každoročně po celém světě zabije až 500.000 lidí a jenom v Německu to bylo 25 000 životů. Bylo to někde zmíněno, alespoň jedním slovem? Ne. Nyní máme 17 mrtvých a všude je panika.Koronavirus ale ukazuje něco jiného: Podle mého názoru není široko daleko žádná hlava státu, která tak nenávidí zemi svěřenou jí a jejím obyvatelům, jako kancléřce Merkelové, píše Renate Sandvoßová v článku pro webové stránky Journalistenwatch a pokračuje:Pro blaho německého lidu už dlouho nic neudělala. Podpůrná, vřelá slova problémovým občanům: Žádné. Tato žena vede Německo k úpadku – a to u mě vzbuzuje strach!

zdroj: prvnizpravy.cz

Přejít nahoru