Pedofilný gang uniesol pred diskotékou dievča (†13) Znásilnili, uškrtili a zahrabali ju v lese

Polícia údajného páchateľa Alexandra Lipatova (35) zatkla a pátra po jeho komplicoch. Ruskí vyšetrovatelia sa domnievajú, že za únosom stojí celý pedofilný gang. K únosu malo dôjsť v obci Bokino v Tambovskej oblasti, ktorá sa nachádza v európskej časti Ruska asi 450 km juhovýchodne od Moskvy.

Podľa svedkov sa únos odohral neďaleko detskej diskotéky, ktorú dievča navštevovala. Líze išiel z domu naproti jej otec. Než však stačil doraziť, jeho dcéra sa ocitla v moci troch úchylákov. Spravodajský server The Mirror uviedol, že dievča podľa svedkov kričalo o pomoc, keď ju traja muži zavliekli do auta, ale bohužiaľ nikto z okoloidúcich únosu už nedokázal zabrániť.

Podľa vyšetrovateľov je domnelý páchateľ Lipatov ženatý a má 9ročného syna. Obžalovaný bol zadržaný v aute. Bránil sa tým, že vraj dievča nešťastnou náhodou prešiel, naložil do kufra a zo strachu z postihu zahrabal v lese. Polícia mu nemá prečo veriť, stopy násilia na dievčaťa tele sú neoddiskutovateľné. Naopak páchateľovi pripísala priťažujúcu okolnosť: krivú výpoveď.

Přejít nahoru