Imigrantský gang zaútočil na Natálii v městské hromadné dopravě. Nikdo jí z cestujúcih nepomohl. Migrant: “Malá děvka – budu tě š * kat.”

Bylo to v 9 hodin, kdy začal hororový zážitek ve vlaku metra a pak pokračoval mezi Midsommarkransen a Mariatorget, když ji, jako je Natalie popisuje jako tři Araby a Afričana ve svých 20 a 25 letech, kterých ji bavilo obtěžovat.

– Vstoupila jsem do metra a právě když jsem se posadila, někdo přišel a sedl si na mě. Požádám osobu, aby se pohnula, protože doslova sedí na polovině mého boku. Ten člověk říká: „huh, co jsi řekla?“. Řekl jsem, prosím, můžeš se posunout? Potom ten člověk řekne: „co říkáš, děvko?“ a plácne mě do obličeje, zatímco se směje. Píše portál Samnytt.

Natalie říká, že byla šokována a stáhla se, aby měla prostor na svoji obranu. Osoba, která ji začala obtěžovat, byla poté posílena gangem, který obklíčil Natalie. Myslela si, že se jedná o loupež, ale místo toho ji ponížili a zalapali po ní.

– Pak přijde chlap tmavé pleti a posadí se naproti mně a dalšímu muži naproti němu. Budou celkem tři další. Když jsem chtěla odtamtud dostat, zablokovali mi cestu a pak mě začal bít také muž tmavé pleti. Stále mi říkali děvka a já jsem se jen snažil chránit před bitím. Křičím o pomoc a snažím se zvednout telefon, abych zavolal na 112, a to bylo, když se staly plně agresivními. Vzali mi telefon a vyhodili ho.

Když vlak metra dorazil na stanici Mariatorget, Natalie se pokusila vystoupit z kočáru a nakonec uspěla. Popadla tašku a telefon a pak opustila vozík.

– Nevím, jak jsem to vůbec zvládla, ale snažila jsem se je vyfotit. Ale pak přišli a pokusili se mi vzít telefon. Pak mě dva muži stáhli dolů na zem, kde mně kopali, zatímco jsem byla ve fetální poloze.

Natalie vypráví, jak ji kopy zasáhly mimo jiné do hlavy a žeber. Gang opakovaně opakoval hrozby znásilnění a vraždy vůči Natalie.

– Vždycky říkali děvko, že tě budu šukat, a když mě uhodili, řekli, že mě zabijí.

Jen asi 50 lidí to sledovalo. Nikdo, absolutně nikdo, mi nepomohl.

Přejít nahoru