Vybíráte žumpu? Víme, na jakou vsadit

Řešením je rozhodně nákup nové. Ale jak si v dnešní bohaté nabídce trhu vybrat? Nechte si poradit od expertů.

 

Betonový septik je stále klasikou

 

Toto vybavení je obvykle k dostání jako prefabrikované, tedy přímo připravené k uložení do země bez nutnosti jakýchkoliv dalších úprav. Obvykle jsou ve hře jedno nebo dvoukomorové septiky, jež běžné domácnosti zcela stačí. Shora bývá každý model pro maximální bezpečnost zakryt speciální železobetonovou deskou.

 

A jak poznat, že máte před sebou skutečně kvalitní kousek? Vnější povrch nádrže by měl být řádně izolován, abyste neměli problémy s úřady. Právě ty totiž kontrolují možné prosakování podzemní vody do septiku. A pokud naleznou nedostatky, neváhají je odměnit pořádnou pokutou. Pokud však vsadíte na specialisty, nic podobného se vám stát nemůže. Dlouholetými experty na trhu jsou DobreZumpy.cz, které vám zajistí bezproblémový a rychlý dovoz betonové jímky Hradec Králové.

 

Na co si dát pozor

 

Pamatujte si, že betonový septik vyžaduje především po všech stranách dostatečně velký výkop. Rozměry příkopu by proto měly na všech stranách být o 30-50 cm větší než rozměry septiku. A nezapomeňte ani na zajištění dostatečně stabilního místa pro zaparkování speciálně uzpůsobeného vozu, který se postará o usazení septiku do vyhloubené jámy.

 

Chcete poradit s dalšími parametry výběru? Pak využijte možnost bezplatné konzultace na DobreZumpy.cz. Zajistit si tu lze dovoz betonové žumpy i do Liberce a do dalších měst. Stačí jen oslovit tuto firmu prostřednictvím jednoduchého internetového formuláře nebo přímo zavolat. Uvidíte, jak rychle vám vaše nové vybavení domu dovezou.

 

Přejít nahoru