NASA

Další vědec NASA tvrdí: „Někdo jiný je již na Měsíci“!

Žijeme ve velice podivném světě. Jak Neil Armstrong jednou řekl, „existují velké neobjevené myšleny, velké průlomy jsou k dispozici těm, kteří dokáží odstranit jednu z ochranných vrstev pravdy.“ Díky rychlému posunu vpřed k dnešním dnům, velký počet lidí si uvědomilo skutečnost, že ne všechno, co se děje v zákulisí, je sdělováno veřejnosti.

Další z vědců z Národního úřadu pro letectví a kosmonautiku (NASA) promluvil o Měsíci

To je přesně důvod, proč byl vytvořen Freedom of Information Act (FOIA), což je federální zákon o svobodě informací, který umožňuje úplné nebo částečné zpřístupnění dosud nezveřejněných informací a dokumentů řízených vládou Spojených států.

Stále existuje mnoho překážek na cestě k plné transparentnosti, z nichž jedna je záminkou „národní bezpečnosti“, prostředek k udržení utajení a ukrytí před zraky veřejnosti. To se stalo více zřejmé díky odhalením WikiLeaks a Edwarda Snowdena, ale problém jde ještě hlouběji. Věděli jste, že vláda Spojených států klasifikuje každoročně zhruba pět set miliónů stran dokumentů? To je samo o sobě zcela samostatné téma, a pokud se chcete o tom dozvědět více, může se podívat na článek o „černém rozpočtu“ zde.

Vědci NASA a co oni tvrdí o Měsíci?

Několik zaměstnanců NASA učinilo docela šokující tvrzení o Měsíci. George Leonard, NASA vědec a fotografický analytik, který získal různé oficiální fotografie NASA z Měsíce, z nichž mnohé publikoval ve své knize s názvem „Někdo jiný je na Měsíci“, je jedním z těchto lidí.

Ačkoli jsou fotografie malých rozměrů a jejich rozlišení není srovnatelné s dnešními standardy, tak ukazují detaily originálů, původně masivních rozměrů. I když Leonard v jeho knize publikoval identifikační kódy fotografií, aby potvrdil jejich původ, stále nemůžeme s jistotou říci, že jsou skutečné, a jejich nízké rozlišení to činí jen horší. Mnohem přitažlivější, než tyto fotografie jsou jeho výroky o tom, co bylo zjištěno na Měsíci, spolu s jeho ověřeným pověřením NASA. Leonard nebyl jediný s věrohodným pozadím, který se snažil sdělit světu pravdu o Měsíci a o fotografiích, které byly pořízeny z misí Apollo.

„Dámy a pánové, moje vláda a NASA, o které mnozí z nás ve Spojených státech říkají, že nikdy na nic neposkytne přímou odpověď, přistoupila k vymazání 40 cívek filmu z programu Apollo- let na Měsíc, let kolem Měsíce, přistání na Měsíci a astronauty na Měsíci. Jsou vymazány, prokristapána, 40 cívek filmů z těchto událostí. Teď hovoříme o několika tisících jednotlivých snímků, které byly pořízeny, a takzvané orgány došly k závěru, že veřejnost nemá právo je vidět. Oh, snímky byly „narušující,“ „společensky nepřijatelné,“ „politicky nepřijatelné.“ Opravdu jsem byl vzteklý. Jsem vysloužilý Command Sergeant Major. Nikdy jsem se s tím nesmířil.“ Zdroj

Citace výše patří muži jménem Bob Dean, který hovořil ve svém projevu na konferenci v Evropě. Bob je vysloužilý americký armádní Command Sergeant Major, který také sloužil u Nejvyššího velitelství spojeneckých sil v Evropě (SHAPE) jako zpravodajský analytik NATO.

Co se týče fenoménu UFO, nyní máme veřejně publikováno tisíce dokumentů spolu se stovkami věrohodných svědeckých výpovědí. Ale toto je zcela zvláštní téma.

Je také důležité poznamenat, že ruská vláda nedávno vyzývala po mezinárodním vyšetřování amerického přistání na Měsíci, vzhledem ke zmizení filmového materiálu z původního přistání na Měsíci v roce 1969. Ruská vláda rovněž odkazuje na (přibližně) 400 kilogramů lunární horniny, která byla získána během několika misí v letech 1969 a 1972. Zdroj

Leonard argumentoval, že NASA věděla o mimozemské aktivitě na Měsíci a snažila se skrýt tuto informaci. On není jediný, který učinil takové prohlášení.

„Čtěte knihy, čtěte folklór, začněte chápat, co se skutečně stalo, protože není pochyb o tom, že jsme navštěvováni… Vesmír, ve kterém žijeme, je mnohem krásnější, vzrušující, komplexní a dalekosáhlejší, než jsme byli někdy schopni poznat až do tohoto okamžiku. Lidstvo je již dlouhou dobu zvědavé, zda jsme ve vesmíru sami. Ale jen v naší době máme skutečné důkazy. Ne, nejsme sami.“- Dr. Edgar Mitchell, Scd, NASA astronaut (šestý muž chodící po Měsíci).

Zde je video astronauta NASA Dr. Brian O’Learyho, který tvrdí totéž. Leonard není jediný vědec NASA, který tvrdí, že jsou nějaké podivné věci na Měsíci.

Plazmový vědec Dr. John Brandenburg nedávno řekl totéž.

Byl zástupcem vedoucího mise Clementine na Měsíc, která byla součástí společného kosmického projektu organizace Ballistic Missile Defence Organization (BMDO) a NASA. Díky této misi byla objevena voda na pólech Měsíce v roce 1994. (Zdroj: strana 16 z 18) (zdroj) (zdroj)

Podle Brandenburga v jeho projevu v tomto dokumentu:

„Byla to (Mise Clementine) a fotografická průzkumová mise, která měla v podstatě zkontrolovat, zda někdo buduje na Měsíci základny, o kterých jsme nevěděli. Rozšiřovali je?“

Brandenburg dále pokračoval:

„Ze všech snímků, které jsem viděl z Měsíce, které ukazují možné stavby a struktury, nejpůsobivější je fotografie míli široké lineární struktury. Ta vypadá neomylně umělá, a je to něco, co by na Měsíci nemělo být. Jako někdo z vesmírného obranného společenství, dívám se na jakékoliv takové struktury na Měsíci s velkým znepokojením, protože to není naše a neexistuje způsob, jakým bychom byli schopni takovou věc vybudovat. To znamená, že tam nahoře někdo je.“

Pokud byste měli říci průměrnému člověku, že si myslíte, že cizí civilizace, dostatečně pokročilá, aby zvládla kosmické lety, byla na Měsíci dříve, než my, a možná tam stále je, bezpochyby byste se setkali s podivnými pohledy. Na druhou stranu, pokud by se tato osoba rozhodla vás vyslyšet, asi byste získali její pozornost docela rychle. Pro některé může být tento druh informací ohromující, dokonce i děsivý, a to je v pořádku. Mnozí lidé nejsou připraveni pro tyto možnosti otevřít svou mysl, ale pravdou je, že je to něco, čemu budeme muset nakonec sami čelit. Jednoznačně směřujeme k nevyhnutelné realitě mimozemského kontaktu- tedy, pokud zmoudříme a začneme pečovat o naši planetu, nejlépe, jak umíme. Možná bude trvat dlouho, než realizujeme tuto budoucnost, nebo možná nastane dříve, než si myslíme.

(KPa, skn.cz, Foto: skn.cz)

Přejít nahoru