Byli obyvatelé svědky UFO? Nad Kalifornií se vznášel záhadný objekt

Obyvatelé amerického státu Kalifornie nevěřili vlastním očím, co se pohybuje za záhadný objekt na obloze. Ve večerních hodinách totiž občany vyděsil jasně světélkující objekt, jenž letěl napříč celým městem. Mohlo se jednat o UFO či meteor? To nikdo v tu chvíli samozřejmě vědět nemohl. Jak se podle informací později zjistilo, jednalo se o test rakety Trident II, jenž testovalo americké námořnictvo. Tento jev detekovala i velení ruských Leteckých sil, podle kterých detekovaly raketu jejich vesmírné síly (SF). Rusko následně monitorovalo situaci, zda se nejedná o přímé ohrožení jejich státu a nebudou potřeba další opatření.

Americká armáda však o celém testu informovala autority státu, které zařídily uzavření leteckého prostoru pro oblast, kde se testovala tato raketa. Situace byla značně vypjatá pro ruské experty z Vesmírných sil, protože před odpálením samotné rakety, detekovaly jejich systémy zvýšený rozmach energie, která pocházela ze Státní laboratoře, kde se vyskytuje urychlovač SLAC, sídlící v Menlo Parku.

Raketa byla podle informací vystřelena z ponorky USS Kentucky, která v se nacházela v době výstřelu testované rakety na pacifické testovací základně, jenž se nachází u pobřeží jižní Kalifornie. A co tedy tento jev způsobilo? Jednalo se o jev zvaný hyperdimenzionální trhlina, jenž vznikla díky tomu, že ve stejnou chvíli kdy byla vystřelena raketa došlo k plasmovému výboje ze Státní laboratoře a to pak způsobilo jev, jenž mohli pozorovat obyvatelé Kalifornie. Podařilo se i Vám spatřit podobný záhadný objekt na obloze?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yu7mNmqJJ10&w=853&h=480]

Přejít nahoru