Našli zavražděnou a zneužitou desetiletou dívku! Otec podezřelého (14) je odsouzený pedofil!

Ze soudních záznamů vyplývá, že sedmatřicetiletý otec chlapce, který v současnosti žije v Eau Claire ve Wisconsinu, byl v červenci 2017 odsouzen za držení dětské pornografie a nástrojů na výrobu drog. Deník New York Post přinesl nové informace o brutální vraždě teprve desetileté Lily Petersové.

Policie ho zatkla poté, co v jeho telefonu objevila snímky zobrazující nahé mladé dívky. Muž nastoupil do státního vězení v květnu 2018, ale v dubnu 2021 byl propuštěn. V roce 2020 požádal soud, aby mu umožnil pravidelné návštěvy syna bez policejního dohledu. Dále v dopise uvedl, že jeho chlapec je “jeho nejlepší částí”. Pedofil je nyní na svobodě, ale pod dohledem soudního vykonavatele.

Teenager nyní čelí obvinění z neúmyslného zabití prvního stupně, sexuálního útoku prvního stupně a sexuálního útoku na dítě prvního stupně. Státní zástupce Wade Newell u soudu prohlásil, že “chlapec znásilnění a vraždu oběti plánoval od samého počátku”.

Nejprve dívku shodil na zem, několikrát ji udeřil klackem do hlavy a poté ji uškrtil. Ke znásilnění mělo dojít poté, co dívka přestala dýchat. Koroner potvrdil uškrcení a poranění tupým předmětem. Přestože závěry soudem nařízené pitvy jsou zatím předběžné, soudní lékař určil příčinu smrti jako vraždu. Žádné další podrobnosti nebyly zveřejněny.

Soudce Benjamin J. Lane souhlasil s propuštěním na kauci pod podmínkou, že se nebude stýkat s mladistvými a nebude držet nebezpečné zbraně. Totožnost obžalovaného zůstává skryta pod iniciálami C. P. B., neboť stále není rozhodnuto, jak bude souzen. Je to proto, že ve Wisconsinu je dobrovolné zabití prvního stupně ze zákona vyšetřováno u soudu pro dospělé.

Advokát Karl Schmidt na obhajobu svého klienta uvedl, že “nemůže řídit a není schopen si sám obstarat větší finanční částku. Stále žije se svou matkou a celý svůj život prožil v okrese Chippewa.” Další slyšení obžalovaného je stanoveno na 5. května. Obviněný se opět zúčastní prostřednictvím videohovoru, nikoli osobně.

Šéf policie v Chippewa Falls Matthew Kelm v úterý večer novinářům řekl, že “podezřelý oběť znal”. Neupřesnil však, odkud. Policie nyní shromažďuje důkazy a provádí další výslechy. “Ještě je třeba udělat spoustu práce,” uzavřel.

Lily sa naposledy videla so svojou tetou, od ktorej sa v nedeľu večer na bicykli vracal domov. Dievča bolo žiačkou štvrtej triedy miestnej základnej školy. Všetci žiaci a zamestnanci boli vyzvaní, aby si v piatok na počesť Lily obliekli fialové oblečenie.

zdroj

Přejít nahoru