Nejnebezpečnější ženy na světě: Spojeni s Putinem i Trumpem se dopustili neuvěřitelných zvěrstev

Nejen muži mohou být krutí zločinci. Přinášíme vám seznam nejnebezpečnějších žen světa, který zahrnuje královny organizovaného zločinu nebo sadistické vražedkyně, píše Daily Star.

Ghislaine Maxwell

Bývalá přítelkyně odsouzeného sexuálního delikventa Jefferyho Epsteina a také Donalda Trumpa byla odsouzena na 20 let mimo jiné za obchodování s dětmi. Lovila zranitelné mladé dívky. Snažila se je vylákat do Epsteinova doupěte, kde se z nich staly sexuální otrokyně.

Anna Kuschenko

Podle CIA měla Anna Kuščenko, která vystupovala také pod jménem Chapman, vztah s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Údajně jí stačilo pouhých šest měsíců, aby se stala nejnebezpečnější špionkou v historii USA. Spolu s dalšími devíti ženami se jí podařilo úspěšně proniknout do nejvyšších pater amerických institucí, odkud mohla předávat informace přímo do Moskvy. Po jejím odhalení a deportaci do Ruska ji Putin označil za hrdinku národa.

Ruja Ignatova

Jméno Ruja Ignatova je také na seznamu deseti nejhledanějších osob FBI. Tato žena byla odsouzena jako podvodnice a zakladatelka OneCoin, Ponziho schématu kryptoměn, který je označován za jeden z největších podvodů v historii lidstva. Ignatova je na útěku od roku 2017. Své oběti připravila o více než čtyři miliardy dolarů.

https://twitter.com/MarioKi55779193/status/1547280753343442945?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1547280753343442945%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.topky.sk%2Fcl%2F11%2F2348421%2FNajnebezpecnejsie-zeny-sveta–Spojitost-s-Putinom-aj-Trumpom–spachali-neskutocne-ohavnosti

Džihádistka Jane

Američanka Colleen R. LaRoseová, která si říkala Džihádistka Jane, byla odsouzena na deset let nepodmíněně za neúspěšný plán na zabití švédského umělce Larse Vilkse. Jeho dílo zobrazovalo hlavu muslimského proroka Mohameda na těle psa. Po odhalení spiknutí a zatčení se LaRoseová přiznala pouze k tomu, že plnila rozkazy údajných agentů Al-Káidy.

Více info na topky.sk

Přejít nahoru