Pánské hodinky jako báječný dárek k narozeninám, Vánocům i při významné události

Chcete-li věnovat dárek ke kulatinám, k ukončení studia při maturitě nebo promocích, ale také na Vánoce v roce, kdy vám daný muž velmi pomohl a chcete mu poděkovat, jsou pánské hodinky to pravé „ořechové“.

Jaké hodinky vybrat?

Zamyslete se nad tím, co daný muž rád dělá. Pokud se věnuje práci, do níž chodí oblečen elegantně, v košili a společenských kalhotách, určitě vyberte hodinky jednoduché, s elegantním ciferníkem a náramkem. Je na vás, zda se rozhodnete pro celokovové hodinky, nebo zvolíte typ s koženým řetízkem. Na obchodní schůzky a k reprezentování firmy se hodí oba typy.

Jestliže váš obdarovaný rád sportuje, poohlédněte se po sportovních hodinkách. Dnes můžete vybrat typy s mnoha šikovnými funkcemi, které jsou při sportu velmi užitečné. Nejenže umí stopovat, ale umí vyhodnocovat, hlídat funkce těla, využívají je i profesionální sportovci, kteří chtějí mít přehled o svém výkonu i těle při tréninzích na oficiální soutěž.

I v případě, že je váš muž ležérního stylu budete mít z čeho vybírat. Ležérní hodinky mohou spojovat elegantní a ležérní či sportovní styl. Takové hodinky se dají kombinovat s ležérním i sportovním oblečením, dají se nosit denně, ale nehodí se ke společenskému oblečení.

Vsaďte na značku

Orientovat se můžete také podle značek. Pokud zvolíte renomovanou značku, nebo švýcarské hodinky, nikdy netrefíte vedle. Známá a zkušená značka nebo země původu, v níž je tradice výroba hodinek té nejlepší kvality, je předzvěstí kvality a spolehlivosti.

Přejít nahoru