Adolf Hitler

Uprchl Adolf Hitler do Brazílie? Historici diskutují o údajné fotografii Hitlera

Uprchl Adolf Hitler do Brazílie po své porážce v bývalém nacistickém Německu? Historici diskutují o fotografii, která by měla podle vědců zobrazovat Adolfa Hitlera se svoji údajnou milenkou, se kterou strávil zbytek svého života. Hitler se měl podle vědců dožít neuvěřitelných 95 let, což je těžko k uvěření. První zprávy od vědců uvádějí, že měl Hitler skutečně opustit v roce 1945 Německo, ze kterého cestoval do Brazílie, aby si zachránil život.

Adolf Hitler

Další stopou je pro historiky mimo fotografie také kniha, kterou vydala brazilská spisovatelka v roce 2014, která by měla popisovat život a následnou smrt Adolfa Hitlera na území Brazílie. Knihu vydala spisovatelka a historička z Brazílie Guerreira Simona Renea Diazová. Informace o možnosti Hitlerova úprku z Německa přinesl britský deník Express.

Utekl Adolf Hitler po své porážce z bývalého nacistického Německa do Brazílie, kde zemřel v 95 letech?

Podle knihy “Hitler v Brazílii – jeho život a smrt” uprchl Hitler z Německa nejprve do Argentiny, ze které se následovně přestěhoval a usadil v Brazílii blízko hranic Bolívie. Kniha přináší příběhy údajného Němce, který žil v Brazílii se svoji milenkou. Tento Němec měl žít v zemi pod jménem Adolf Leipzig v domě, který si sám postavil. Spisovatelka odmítá, že se Hitler zabil v bunkru v Berlíně roku 1945 a požaduje testy DNA, které potvrdí její teorii.

Zdroj: Prvnizpravy

Přejít nahoru