Dolph Lundgren o hromadném znásilnění ve Švédsku: Moje země nedokáže ochránit své ženy!

Policisté zmařili trestný čin
Policejní hlídka narazila v Kungsparkenu v centru Malmö na skupinu pěti mladých mužů, kteří měli sexuálně zneužít a znásilnit ženu. Takové znásilnění se označuje jako znásilnění s přitěžujícími okolnostmi, uvádí Breitbart.

“Policie tam byla na běžné obchůzce a pak narazila na tyto lidi, kteří se chovali nestandardně, a pak přerušila trestný čin,” řekla policistka Sara Anderssonová listu Expressen.

Čtyři mladíci byli zatčeni na místě činu a pátý byl krátce poté také dopaden a vzat do vazby.

“Vyslýcháme zúčastněné osoby a provádíme řadu technických analýz, abychom prošli průběh událostí,” uvedla místní prokurátorka Kristina Amilonová, zatímco právník pátého obviněného řekl, že popírá jakékoli pochybení.

Státní příslušnost útočníků nemohla být médiím sdělena.
Ačkoli totožnost mužů zapojených do údajného znásilnění není známa, podle zprávy deníku Expressen z roku 2018 se hromadných znásilnění ve Švédsku dopouštějí převážně muži přistěhovaleckého původu.

Zpráva tvrdí, že ze 43 mužů zkoumaných v případech z let 2016 a 2017 spojených s hromadným znásilněním se pouze jeden narodil ve Švédsku dvěma rodičům, kteří se rovněž narodili ve Švédsku, zatímco 32 mužů se narodilo v zahraničí cizím rodičům.

Stát selhává v ochraně žen!
Trend znásilňování nezůstal bez povšimnutí a vyvolal i hněv švédské legendy akčních filmů Dolpha Lundgrena. “Bohužel, moje rodná země Švédsko stále nedokáže ochránit své ženy před znásilněním,” řekla akční hvězda a dodala: “Švédsko má nejvyšší počet znásilnění na obyvatele v Evropě a jeden z nejvyšších na světě.”

Začátkem letošního roku se ve Švédsku odehrál zvlášť brutální případ znásilnění afghánského migranta Tahera Aminiho, který znásilnil 41letou ženu, shodil ji do šachty a dvakrát se ji pokusil zabít házením kamenů do šachty.

Začátkem tohoto měsíce byl odsouzen za znásilnění a pokus o vraždu a vzhledem k závažnosti činu byl odsouzen na doživotí.

zdroj

Přejít nahoru