Otec zmlátil migranta, který znásilnil jeho šestiletou dceru. Hrozí mu větší trest než monstru!

Představte si, že se do vašeho domu vloupe šestnáctiletý mladík a znásilní vaši šestiletou dceru. Dívčin otec, který si stěžoval na nečinnost policie, nakonec násilníka sám našel a poté ho pořádně zbil. Konkrétně se přiznal k železné tyči a elektrickému kabelu.

Nyní mu hrozí vyšší trest než samotnému násilníkovi, a to až deset let za mřížemi. Otec dítěte, který si zřejmě neuvědomuje, že imigrace je způsob, jak zabránit vymírání Evropy, je dokonce tak nevědomý, že v televizi BFMTV prohlásil následující:

“Udělal jsem to pro svou holčičku, zmlátil jsem ho. Neměl jsem to dělat, ale v žádném případě toho nelituji. Každý by udělal to samé, co já, a teď mi hrozí vězení? Svět je vzhůru nohama.”

“To, co udělal, by udělal každý. Reakce některých dalších otců by byla ještě horší,” řekli televiznímu štábu stejně nevědomí sousedé rodiny, kteří zorganizovali hlídky a osobně dohlížejí na okolí. Napadená holčička a její matka však již opustily sousedství a odstěhovaly se z domu.

Imigranti jakoby utržení ze řetězu

Tento otřesný čin spáchal šestnáctiletý přistěhovalec z Guineje, který byl ve Francii teprve dva týdny a žil v uprchlickém centru poblíž domova své rodiny. K incidentu došlo ve francouzském městě Roanne jen rok po podobném případu. Tam 19letý uprchlík z Nigérie unesl a zneužil mentálně postiženou 11letou dívku.

Zemí nedávno otřáslo znásilnění a vražda dvanáctileté Loly, kterou k smrti ubil alžírský přistěhovalec, a také vražda šedesátiletého Francouze, který chtěl zabránit vykradení domu svého souseda.

Francouzská média přiznávají, že kriminalita v zemi prudce roste a že občané stále častěji berou zákon do svých rukou.

Evropská unie to vidí jinak

Místopředseda Evropské komise teprve nedávno varoval před stárnutím evropské společnosti a zdůraznil, že řešením demografických problémů by bylo přilákat na své území více afrických migrantů.

zdroj

Přejít nahoru