Bermudský trojúhelník ukrývá krystalové pyramidy

[Z]a použití sonaru, oceánograf Dr. Meyer Verlag, našel obrovské skleněné pyramidy v hloubce zhruba 2km. Za použití další technologie se podařilo vědcům identifikovat, že obě nalezené obrovské skleně pyramidy jsou vytvořeny ze substance připomínající křišťál a jsou 3x větší než-li Velká pyramida v Egyptě.

Dr. Verlag věří, že budoucí průzkum těchto tajemných pyramid by mohl poodhalit tajemství kolem záhadně mizejících objektů (lidé, lodě, letadla…) v Bermudském trojúhelníku. Na tiskové konferenci na Bahamách vědec prezentoval zprávu s přesnými souřadnicemi. K celé záležitosti připojil poznámku, že podstata této technologie, a její užití, je současné vědě neznámá. Více podrobná studie by nám mohla přinést výsledky, které je obtížné pro nás si představit. Kdo ví, co bude nalezeno o těchto podvodních architektonických anomáliích. Možná něco s šokujícím významem.

Postaveny na zemi a ztraceny během posledního posunu pólů?
Několik západních učenců se domnívá, že pyramidy na mořském dnu mohly vzniknout ještě v době, kdy pevnina byla nad úrovní moře, a že až následně došlo k velkým zemětřesením, které zasáhlo danou oblast a zcela změnilo ráz krajiny. Jiní vědci argumentují, že před pár set lety voda v oblasti Bermudského trojúhelníku mohla být základnou lidí z Atlantidy a pyramidy na dně mohly sloužit jako skladiště.

 

Přejít nahoru