Švédsko začalo Čipovat své lidi a ti se tím chlubí na sociálních sítích. „Kdo tomu rozumí, ať sečte číslo šelmy …“

Pomalu přichází doba, kdy se na první pohled šílené prvky ze sci-fi filmů stanou běžnou součástí každodenního života. Někteří lidé jsou spokojeni a potěšeni z příchodu nových, často kontroverzních, technologií, jiní však mají reálné obavy. Švédsko nedávno začalo Čipovat svých obyvatel

Umíte si to představit? Lidé si dobrovolně nechávají implantovat čipy do ruky – mezi ukazováčkem a palcem. Tento mikročip může nahradit plastové karty, identifikátory a všechny druhy klíčů, které jsme zvyklí nosit s sebou a běžně používat …

Malý přístroj má následující vlastnosti: minimální velikost (asi jako zrnko rýže), nepodporuje systém GPS (není možné sledovat polohu osoby), čip pracuje pouze ve vzdálenosti několika centimetrů od čtečky nebo terminálu, takže pro případné útočníky je velmi nepříjemné ukrást informace.

Čip je nastaven tak, že dokáže ukládat nahrané informace, ale samotný čip nedokáže tyto informace přečíst.

Cena zařízení včetně implantace je přibližně je 180 USD, avšak některé velké společnosti poskytují tuto proceduru svým zaměstnancům zdarma.

Jim SatNet z portálu PrepForThat.com je však toho názoru, že je jen těžké si představit, že firemní mikročipovanie ve Švédsku zůstane dobrovolným.

Podniky pravděpodobně zatím nechají mikročipy zaměstnanců dobrovolnými, to znamená, že většina zaměstnanců bude čipovaných. Protokoly, přístupové body a benefity společnosti budou podle něj zaměřeny na čipování zaměstnanců. Společnosti nakonec zavedou normu, aby všichni zaměstnanci byli začipovaní.

„A to bude velký skok pro lidstvo. Společnost, která masově bude využívat implementované mikročipy, je mnohem vyšší hrozbou jako náš současný stav zotročení smartphony. “

Vyrábět čipy je podle něj schopných jen málo velkých společností, které nakonec umožní socialistickým vládám snadno monitorovat občanů. „Univerzálního výrobci čipů pravděpodobně zapříčiní změnu v povinnosti čipování občanů a nakonec to bude bezproblémová a běžná událost pro každého.“

„Lidé si snadno prodávají své osobní soukromí výměnou za jakési pohodlí. Není těžké rozeznat, že zdravotní záznamy a většina vládních dokumentů budou přesunuty do paměti čipu. Vzhledem k tomu, že výrobců čipů je málo, hackeři nebo vládní úředníci, mohou získají přístup k uloženým datům čipů. Není úplně těžké si to představit … „.

Čipování se, zdá se, naplňuje předpovědi k posledním časem v Bibli.

Z knihy Revelation 13: „Všem malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům nechá dát znamení na pravou ruku nebo na čelo, takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, pokud nebude mít to znamení – jméno šelmy nebo číslo jejího jména . Zde je potřebná moudrost. Kdo tomu rozumí, ať spočítá číslo šelmy, neboť je to číslo člověka. To číslo je 666. „, upozorňuje kněz a analytik John Zuhldorf ve svém článku.

zdroj: hlavnespravy.sk

Přejít nahoru