blog

Blog Vesmír

PŘÍPRAVA LIDSTVA NA KONTAKT S VYSPĚLEJŠÍMI MIMOZEMŠŤANY

Vědci i obyčejní lidé si často kladou otázku, zda jsme ve vesmíru sami. A pokud na jiné planetě existuje nějaký vyspělý život, proč se s námi mimozemšťané ještě nespojili? Na tuto otázku např. odpověděl v březnu roku 2019 britský částicový fyzik, výzkumný pracovník Královské společnosti, profesor na University of Manchester a držitel Řádu britského imperia Brian Cox. Cox tvrdí, že mimozemšťané s lidmi nenavázali kontakt, protože většina vyspělých civilizací ve vesmíru se už stihla zabít. A nás to podle něj čeká také. Cox je přesvědčen, že každá civilizace nakonec zabije sama sebe, což je důvod, proč žádné bytosti nezískali dominantní vliv ve vesmíru.

Blog

Nasadíme proti Rusku atomové zbraně?

V tomto blogu nebudu nic komentovat, jen v úvodu a závěru položím pár otázek a každý ať si na ně po přečtení publikovaných vyjádření německé ministryně obrany, odpoví sám!

Blog

Ženy, které v nás zabíjejí víru v ženy

Jen si to přiznejme, my muži starší, kteří si ještě pamatujeme vládu mužů, jak nás často při sledování nešťastných politických události a hlavně pak válek, napadala představa, že svět by snad vypadal líp, kdyby jej řídily ženy a nikoli muži.

Armáda Blog Konspirační teorie

Eric Zuesse : Důkazy, že USA zamýšlejí bleskový jaderný útok na Kreml

Dne 29. října, Alexander Mercouris napsal:

“Biden nenápadně přibližuje svět k Armagedonu. Finsko je připraveno hostit jaderné rakety” (1) a diskutovali o plánu USA chytit Rusko do pasti tím, že umístí své jaderné rakety přibližně 500 mil nebo 7 minut letu rakety od Kremlu, “šachovat” (setnout ruské centrální velení, aby Rusko nemělo dostatek času na odpálení svých odvetných raket) a požadovat kapitulaci Ruska (protože není možné, aby ruské centrální velení vyhodnotilo situaci za pouhých 7 minut a odpálilo své rakety).

Evropská komise
Blog

EU nakupuje solární panely v Číně

Čínský fotovoltaický (FV) průmysl získal v Evropě historickou pozici nejspolehlivějšího a nejodolnějšího dodavatele solárních panelů v době, kdy se tento region vyrovnává s prohlubující se energetickou krizí a ekologickou transformací.

Blog

Nevolená ředitelka vězení národů: „Nechci slevu zadarmo“. Korupce, jaká tu ještě nebyla. I když krást je v Bruselu normální. Ale koktejl za 35 miliard eur? Lejnová mlčí. Kšefty a úzké vztahy s šéfem Pfizeru. I manžílek je z byznysu…

IVAN DAVID jako europoslanec za SPD přináší informace z bruselského panoptika, které je epicentrem neslýchané korupce, která už dosáhla takové úrovně, že i dosud věrní kámoši vládnoucí Němky požadují vyšetřování alespoň některých jejích zločinů

Blog Zprávy z domova

Fiala dostal sprdunk jako nikdy předtím!

Pokud jste odkaz přeskočili, pak vězte, že na něm ojrohodnotný byrokrat Guy Verhofstadt sjíždí Fialu jako malého kluka za to, že si dovoluje klást odpor při tvorbě nových ojropravidel, ktrá zruší už tak okleštěná práva veta malým státům. Proč? Protože válka na Ukrajině vole! Takže než budete číst dál, pusťte si to. Trvá to jen dvě minuty.

Blog

Hospodářský kolaps v Německu

V Německu se začínají dít opravdu šílené věci. Němci se potýkají s nejhorší inflační krizí od dob Výmarské republiky a hospodářská aktivita se mezitím v celé zemi zastavila. Podobné problémy mají samozřejmě i další evropské země, ale Německo mělo být ekonomickou páteří, na kterou se zbytek Evropy mohl vždy spolehnout.Bohužel,

Blog

Kto chce súdiť Putina …

Viem, že toto o chvíľu zmizne ľuďom z dohľadu, ale nedá mi, aby som nereagoval na tie stupídne táraniny o tom, ako skupiny poslancov žiadajú stíhať Putina za vlastizradu. – Áno, v USA už bežia kongresové iniciatívy, zamerané na Bidenov impíčment. No v Rusku nič také nie je. V Rusku momentálne hodnotia komunálne voľby. Včera spočítavali hlasy po prvom kole komunálnych volieb. Pred nimi, v rámci kampane sa niektorí proti-putinovskí miestni poslanci snažili zaujať voličov silnými rečami. Jednou z nich je aj humoristická požiadavka, zameraná na „súdenie Putina „.

Blog Slovensko

Klamár z Úradu vlády

Tak ako klesajú preferencie Smeru- SD, tak klesá laťka pravdovravnosti, ktorú dokáže Peter Pellegrini podliezť bez začervenania sa. Čo už, nie každý má talent Sergeja Bubku.

Blog

Německá logika kancléře Scholze

Téma zásobování zemním plynem se postupně stává nejžhavějším tématem s ohledem na blížící se topnou sezónu a prohlubující se energetickou krizi, která žene ceny energonositelů, zejména zemního plynu, na nová a nová historická maxima, což má logicky negativní dopad i na míru inflace, přestože právě z tohoto důvodu nám stále více hrozí reálná zima v důsledku možných výpadků výroby tepla v nadcházející topné sezóně.

Blog Zprávy z domova

Česká republika je druhým největším exportérem elektrické energie v Evropě, a přitom Češi platí nejdražší elektřinu na světě. To je absolutní absurdita, ale peníze nejsou to nejhorší

„Česká republika je druhým největším exportérem elektrické energie v Evropě, a přitom Češi platí nejdražší elektřinu na světě. To je absolutní absurdita, ale peníze nejsou to nejhorší; nejhorší je strašidelné a zásadní ohrožení energetické bezpečnosti České republiky, které hraničí se sabotáží,” tvrdí Jindřich Rajchl, advokát a zakladatel strany PRO. I on patří mezi právníky, kteří podali trestní oznámení na ministra financí kvůli špatnému hospodaření.

Blog

Washington Post o nespokojenosti se Zelenským

Podle deníku Washington Post roste nespokojenost starostů a obecních zastupitelů ve velkých ukrajinských městech. V Kryvém Rohu, Dněpropetrovsku, Rivném a Černigově se místní úředníci bouří proti omezování svých práv a jejich předávání vojensko-státní správě, kterou nastolil Zelenskij. Ačkoli se mezi nespokojenci ozývají hlasy pro obnovení mírových rozhovorů s Ruskem, hlavním jablkem sváru jsou jako vždy PENÍZE.

Přejít nahoru